استاندار مازندران گفت: با توجه به این که همه تجهیزات نیروگاه زباله سوز نوشهر فراهم شده است؛ بزودی شاهد بهره برداری از اولین نیروگاه تولید برق از زباله در استان خواهیم بود.
به گزارش مازند نگاه، محمد اسلامی پیش از ظهر امروز در حاشیه بازدید از چند پروژه در نوشهر در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به این که امیدواریم با پیگیری های مستمر شاهد بهره برداری از تعدادی پروژه مهم در غرب استان باشیم، گفت: انرژی در اولویت ماست. امسال با کمبود انرژی برق مواجه هستیم و باید تابستان را با صرفه جویی جدی سپری کنیم و در پیک مصرف از ساعت ۱۲ لغایت ۱۶ همه باید مصرف بهینه برق را رعایت و مدیریت کنند.
وی با اشاره به این که پروژه نیروگاهی ۴۶۰ مگاواتی پیشرفت خوبی داشته و ان شاء الله در یکی دو هفته آینده بصورت آزمایشی راه اندازی خواهد شد و در ادامه نیز در مدار قرار خواهد گرفت، بیان داشت: از سرمایه گذار این پروژه خواستیم تا در کنار این نیروگاه، پروژه ۵۰۰ مگاواتی جدیدی را هم توسعه دهد که باید پیگیری های آن انجام شود.
استاندار مازندران از نیروگاه زباله سوز نوشهر بعنوان محور دوم که مجددا مورد بازدید قرار گرفت یاد کرد و گفت: با توجه به این که همه تجهیزات این پروژه فراهم شده است؛ امیدواریم شاهد بهره برداری از اولین نیروگاه تولید برق از زباله در استان باشیم.
اسلامی از کنارگذرها و کمربندی ها به عنوان سومین محور در سفر به غرب استان اشاره کرد که مورد بازدید قرار گرفت و افزود: موانع این پروژه ها در راستای گره گشایی از ترافیک رفع شد و از برخی پروژه های بیمارستانی نیز در این سفر بازدید شد.
استاندار مازندران همچنین در بازدید از روند رفع موانع پروازی فرودگاه رامسر با اشاره به این که برای ما عملیاتی ماندن فرودگاه رامسر و رعایت استانداردها و ضوابط ایمنی پرواز یک اصل است، گفت: بدلیل ملاحظاتی که شرکت فرودگاه ها و سازمان هواپیمایی کشوری داشتند، ترجیح دادند موانع حداقلی و نادر را هم رفع نمایند و با رفع موانع؛ باند جدید فرودگاه نیز با ظرفیت بالاتری درمدار قرار بگیرد.
وی با اشاره به این که فرودگاه؛ شریان حیاتی کسب و کار، بویژه گردشگری رامسر است، اظهار داشت: این بازدید نیز در راستای رفع همین موانع و آخرین وضعیت کار بوده تا هرچه سریع تر فرودگاه رامسر عملیاتی شود.
اسلامی با بیان این که باغ ۳۳ هکتاری باید احیا شود تا گردشگر از آن استفاده نماید، گفت: با سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور تفاهم نموده ایم تا برای باغ ۳۳ هکتاری با یک نقشه که درضوابط ثبت جهانی باشد از آن بهره برداری کنیم و مرکز فرهنگی هنری که بصورت نیمه کاره می باشد، مکمل گردشکری و تفریحی قرار می گیرد.