وی با اشاره به اینکه سبد حمایتی خانوارها از آبان ماه شروع شده است، اظهار کرد: کمکهای خوبی از سوی دولت به همه افراد مشمول سبد حمایتی به تدریج پرداخت میشود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران تصریح کرد: با توجه به توزیع مرحله اول بسته حمایتی دولت در آبان ماه امسال، مهلت ثبتنام متقاضیان دریافت حمایت معیشتی تمدید شد.
این مسئول با اعلام اینکه مهلت ثبتنام متقاضیان دریافت کمک حمایت معیشتی تا ۳۰ دی ماه تمدید شد، افزود: افرادی که در لیست یارانه بگیران نیستند و متقاضی دریافت کمک حمایت معیشتی هستند میتوانند تا ۳۰ دی ماه برای ثبت درخواست خود به سایت حمایت hemayet مراجعه کنند.
اصغری تعداد یارانهبگیر در استان را یک میلیون و ۳۲ هزار و ۹۱۱ خانوار شامل ۲ میلیون و ۱۵ هزار و ۵ نفر اعلام کرد و ادامه داد: ۷۰۹ هزار و ۲۷۳ خانوار( ۶۸٫۷ درصد) مشمول دریافت بسته حمایتی در استان هستند.
مدیر امور شعب بانک توسعه تعاون مازندران نیز با اشاره به اینکه بانک توسعه تعاون در استان دارای ۲۲ شعبه است، اظهار کرد: منابع این بانک در استان به ۳ هزار و ۵۸۹ میلیارد ریال رسیده است که شاهد رشد ۱۲ درصدی منابع این بانک هستیم.
رئوف احمدی با اعلام اینکه از محل منابع داخلی ۳ هزار و ۷۴۰ فقره به میزان هزار و ۲۱۴ میلیارد ریال تسهیلات در استان پرداخت شده است، تصریح کرد: از محل تسهیلات تکلیفی قرض الحسنه که ۱۰۸ میلیارد ریال اعتبار داشتهایم ۳۲۳ فقره تسهیلات پرداخت شده است.
وی افزود: در سیل امسال در استان ۸۷۳ فقره به میزان ۷۵ میلیارد ریال به خسارتدیدگان سیل پرداخت شد.
احمدی بیان کرد: در حوزه اشتغال روستایی ۸۶۰ میلیارد ریال سهمیه ما بوده که ۶۶۵ فقره به میزان ۷۲۰ میلیارد ریال پرداخت شد که ۴۴ درصد در حوزه اشتغال فراگیر محقق شد.
مدیر امور شعب بانک توسعه تعاون مازندران گفت: در بخش رونق تولید برای ۶ فقره ۱۱۰ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شده است و در بخشهای حوزه کشاورزی، صنعت و میراث فرهنگی تکلیفی پرداخت تسهیلات داریم.
مدیرکل بیمه سلامت مازندران نیز در این جلسه جزئیات اجرای پزشک خانواده شهری در استان را تشریح کرد و خواستار همکاری همه مسئولان و مردم در این طرح شد.
رسول ظفرمند با اشاره به اینکه پرداخت به پزشکان خانواده شهری در استان به روز شده است، گفت: امیدواریم با استمرار طرح پزشک خانواده شهری به نقطه مطلوب برسیم.
وی با اعلام اینکه قابلیتهای پزشک خانواده شهری خیلی مهم است و همه باید در اجرای این طرح کمک کنند تصریح کرد: مازندران در شناسایی بیماری فشار خون و دیابت در کشور در رتبه نخست قرار گرفته است.
ظفرمند ادامه داد: تاکنون ۱۲ هزار نفر در طرح پوشش اجباری بیمه سلامت همگانی در استان مازندران مشارکت کردند.
ظفرمند بیان کرد: طرح پوشش اجباری بیمه سلامت همگانی از سیزدهم آبان ماه سال جاری در سراسر کشور آغاز شد که بر این اساس تمامی متقاضیان فاقد پوشش بیمه درمان از تاریخ یاد شده به مدت ۶ ماه می توانند تحت پوشش بیمه سلامت قرار گیرند.
وی افزود: از تمامی افراد فاقد پوشش بیمه درمان درخواست می کنیم هرچه سریعتر در فرصت باقیمانده نسبت به ثبت نام در این طرح اقدام نموده تا از تسهیلات یارانه بیمه سلامت بهره مند شوند.
علی اصغر محمودی مدیرکل تامین اجتماعی مازندران نیز در این جلسه از اختصاص ۱۰۰ سهمیه کارگران ساختمانی به شهرهای نور و محمودآباد خبر داد و گفت: این یکی از مصوبات جلسه گذشته شورای هماهنگی تعاون استان بوده که با پیگیری صورت گرفته محقق شد.
در ادامه این جلسه هریک از مدیران کل حاضر در جلسه ضمن ارائه گزارشی از اقدامات و تلاشهای دستگاه مربوطه به بیان مسائل و مشکلات خود پرداختند.
همچنین با دستور رئیس شورای هماهنگی با توجه به نقش مهم و برجسته روابط عمومی و حراست دستگاهها، قرار است نشست مدیران روابط عمومی و حراست شورای هماهنگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران به صورت منظم و مستمر برگزار شود.
انتهای پیام/