سه شنبه ۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ | Tuesday 23 April 2024

احداث بیمارستان صحرایی نیروی زمینی سپاه در بابل

جانشین فرمانده ناحیه مقاومت بسیج بابل، از احداث بیمارستان صحرایی نیروی زمینی سپاه طی ۴۸ ساعت در این شهرستان خبر داد.



به گزارش«مازند نگاه»،، علی حسنعلی‌زاده امشب در جمع خبرنگاران از احداث بیمارستان صحرایی نیروی زمینی سپاه در شهرستان بابل خبر داد و اظهار داشت:‌ با ورود هیاتی از نیروی زمینی سپاه و توافقی که بین سپاه شهرستان، نیروی زمینی سپاه و علوم پزشکی بابل صورت گرفت، این بیمارستان طی ۴۸ ساعت با ۱۰۰ پرسنل و ۲۰۰ تخت راه‌اندازی می‌شود.

وی با بیان اینکه امروزه بابل مرکز بیماران کرونایی شده و شهرستان‌های همجوار را در امر بیماران کرونایی پوشش می‌دهد، افزود:‌ نقاهتگاه ویژه بیماران تنفسی در سالن ورزشی مخابرات شهرستان راه‌اندازی و در حال حاضر منتظر تجهیزات تخصصی علوم پزشکی برای استفاده است.

جانشین فرمانده ناحیه مقاومت بسیج بابل در ادامه، با اعلام اینکه حدود ۵۵۰ پایگاه مقاومت شهری و روستای برای مقابله با کرونا به خط شدند، از بکارگیری ۲۰ هزار بسیجی در قرارگاه پدافند زیستی سپاه بابل خبر داد و اضافه کرد:‌ از ضدعفونی کردن معابر و محلات تا تولید ماسک و آموزش پیشگیری از ابتلا به کرونا، جهادگران بسیجی در سه حوزه سفیران سلامت، مدافعان سلامت و نیز ناظران سلامت، فعال هستند و همچنین ستاد پشتیبانی سلامت  هم با حضور خیرین، پیشکسوتان عرصه جهاد و شهادت، نماینده شهرستان برای پشتیبانی از گروه‌های جهادی هم آغاز به کار کرده است.

این مسؤول در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره  به ۲۰ تیم سفیران سلامت که اعضای آن را دانشجویان پزشکی علوم پزشکی بابل تشکیل می‌دهند، گفت:‌ سفیران سلامت خانه به خانه در امر پیشگیری مردم از ابتلا به کرونا مشغول آموزش هستند.

حسنعلی‌زاده از راه‌اندازی ۴۲ کارگاه تولید ماسک و گان بیمارستانی در شهرستان هم خبر داد و اضافه کرد: ۵۷ هزار ماسک بهداشتی و ۳۰۰ گان بیمارستانی تولید و بصورت رایگان بین مردم توزیع شد.

وی با اعلام اینکه روزانه ۱۲ هزار ماسک بهداشتی  توسط جهادگران بسیجی تولید و توزیع می‌شود، یادآور شد که در تولید ماسک بهداشتی و گان بیمارستانی نیاز مبرم به مواد اولیه داریم چرا که به علت گرانی مواد اولیه و یا در برخی موارد به خاطر در دسترس نبودن مواد، دراین  زمینه با کمبود‌هایی مواجه هستیم.

جانشین فرمانده ناحیه مقاومت بسیج بابل با بیان اینکه دو کارگاه گان بیمارستانی هم در کنار کارگاه‌های تولید ماسک، راه‌اندازی شد، افزود: روزانه ۳۸۰ دست لباس یک مصرف برای استفاده مراکز بهداشتی و درمانی و مردم، تولید و رایگان توزیع می‌شود.

به گفته حسنعلی‌زاده دو کارگاه مواد شیمیایی تبدیل به تولید محلول ضدعفونی کننده دست و سطوح شد که ۱۴۰۰ باطری محلول ضدعفونی تولید و بین مردم بصورت رایگان توزیع می‌شود.

این مسؤول در ادامه از ۳۰ مورد کشف انبار احتکار لوازم بهداشتی توسط اطلاعات سپاه شهرستان خبر داد و گفت: تمام  اقلام احتکاری در اختیار علوم پزشکی بابل و اداره صمت برای توزیع بین مردم قرار گرفت.

وی با اشاره به خسارت معیشتی به  اقشار آسیب‌پذیر در بحران کرونا یادآور شد:‌ ۱۵۰۰ بسته معیشتی هم بین جامعه هدف توزیع شد و این کار ادامه دارد.

جانشین فرمانده ناحیه مقاومت بسیج بابل از اعزام گروه‌های پنج نفره بسیجیان بصورت شبانه‌روزی در خبازی‌ها و پمپ بنزین‌ها خبر داد و اضافه کرد:‌ این گرو‌های بسیجی در قابل ناظران سلامت، برای نظارت در خبازی‌ها و کمک در پمپ بنزین‌ها بکارگیری می‌شوند.

حسنعلی‌زاده با ابراز تاسف از اینکه برخی محدودیت‌های ترافیکی در بابل اعمال نشده است، خاطرنشان کرد:‌ سپاه بابل با همکاری نیروی انتظامی در مبادی ورودی و خروجی شهر ایستگاه‌های سلامت برپا کرده که کار تب سنجی از مردم و ضدعفونی خودرو‌ها را انجام می‌دهند.

وی از مردم و مسافران خواست که برای جلوگیری از شیوع کرونا در خانه بمانند و از تردد در اماکن و معابر شلوغ خودداری کنند تا بتوان جلوی شیوع این ویروس منحوس را گرفت.

انتهای پیام

منبع:فارس



  • دوشنبه, 26 اسفند , 1398 ساعت : 23:24:53
  • |
  • بدون دیدگاه
  • |
  • کد خبر : 2416