جمعه ۰۷ آذر ۱۳۹۹ | Friday 27 November 2020
عضو کمیته بیمه سلامت ایران مطرح کرد؛

توصیه‌های تغذیه‌ای پیشگیری از کرونا

عضو کمیته بیمه سلامت ایران، به نکات تغذیه‌ای جهت پیشگیری از بیماری‌های تنفسی و کرونا اشاره کرد.



توصیه‌های تغذیه‌ای پیشگیری از کرونا

به گزارش«مازند نگاه» امیر پیروزیان بر مصرف روزانه ۳ واحد از گروه سبزی‌ها به جز سبزی‌های نشاسته‌ای و حداقل ۲ واحد میوه تاکید کرد و گفت: توصیه می‌شود که مردم روزانه سبزی یا سالاد همراه با آب لیمو ترش یا آب نارنج تازه، مصرف هویج و کدو هلوایی و پیاز خام به دلیل داشتن ویتامین C همراه با غذا را در برنامه غذایی خود قرار دهند.

وی بر اجتناب از مصرف سوسیس، کالباس، سایر فست‌فودها و غذاهای چرب و سنگین و خودداری از مصرف غذا و مایعات در مکان‌های نامطمئن اشاره کرد و افزود: منابع پروتئین مانند حبوبات یا تخم مرغ باید در غذای روزانه مصرف شود و از مصرف غذاهای نیم پز مانند تخم مرغ عسلی باید خودداری شود.

عضو کمیته بیمه سلامت ایران بیان کرد: دریافت ناکافی مواد غذایی و کمبود ویتامین‌هایی مانند ویتامین C، E و D احتمال ابتلاء به بیماری‌های مختلف از جمله بیماری‌های ویروسی را افزایش می‌دهد.

انتهای پیام

منبع:مهر



  • یکشنبه, 4 اسفند , 1398 ساعت : 16:03:04
  • |
  • بدون دیدگاه
  • |
  • کد خبر : 2653